Aika luoda oma kudelma

01.09.2020

Ja oma taivas maan päälle


Nyt on aika jättää kaikki ulkopuoliset odotukset, vanhat tavat ja uskomukset uhrautumisesta ja pyrkimyksestä elää toisten mieleistä elämää. On aika elää itselle ja ilolle. Luoda sellainen harmonia ja riemu omaan elämäänsä, jotta sitä on ilo katsella ja siinä hyvä olla, juuri nyt, tällä hetkellä. Ja luvan kanssa sen saa tehdä. Kyllä! Täydellä sydämellä ja oikeudella, potematta minkäänlaista huonoa omaatuntoa.

Enää ei sydän vain yksinkertaisesti saa onnea siitä, että keskittyy itsensä ulkopuolelle. Olen huomannut, että jos vähääkään yritän kääntää katsettani toisiin ihmisiin, heidän tarpeisiinsa, heidän elämäänsä, alan muuttua alakuloiseksi ja surulliseksi. Kaikki tuntuu jotenkin vieraalta eikä mistään saa oikein otetta niinkuin ennen. Se ei enää täytä omia toiveitani ja tarpeitani. Uskon, että meillä ihmisillä on jo niin monta elämää, ikuisuus, takana sitä sorttia, että on oikeasti tullut aika vaihtaa katsantokantaa ja nähdä toisten sijaan itsensä. Omat onnen aiheet ja toiveet. Tutustua oikeisiin unelmiinsa ja antaa niille tilaa.

Haluan alkaa nähdä taivaani maan päällä, niinkuin se jo olisi täällä. Luottamalla omaan taitooni ja kykyyni luoda juuri sellainen kudelma, jota kaipaan ja joka on täysin minun tarpeideni ja tarkoitukseni mukainen. Ja puhun nyt korkeammasta tarkoituksesta ja tarpeesta, mikä ei ole vanhan maailman luomaa harhaa. Sillä haluan myös ymmärtää jo sen, ettei perimmäisin tarpeeni välttämättä aina olekaan sitä, mitä ensimmäisenä oletan ja odotan. Aikaisempi minäni näki ja ymmärsi usein vain sen, mitä ego ja maalliset lainalaisuudet sanelivat. Enää ei pelko eikä olettamukset saa olla esteenä, jotta uskaltaisin yhä enemmän päästää irti. Ei saa hallita tai kontrolloida liikaa, vaan täytyy osata myös luottaa ja antaa virran viedä.

Ajattelepa, jos me jokainen oikeasti loisimme oman taivaamme maan päälle täydessä harmoniassa kaiken elämän energian kanssa. Tietoisina itsestä ja toisista, pyrkimyksenä paras mahdollinen hyvä. Jos jokaisen tekemisessä ja olemuksessa huokuisi luottamus ja ilo. Vapaus olla oman itsensä herra, ja ottaa näin oma voimansa itselleen. Ajattelepa sitä hetki ihan tosissaan. Pinnistä. Se ei voi vain olla pelkkä haavekuva. Ja siihen voi oikeasti itse vaikuttaa, varsinkin, kun aloittaa luomaan sitä omaa taivastaan, koko maailman pelastamisen sijaan. Jokainen tykönänsä... Tämä maailma alkaisi ihan varmasti muistuttamaan paljon enemmän valon ja rauhan maailmaa, pyhää taivasta maan päällä.


-Sanna-T A K A I S I N   B L O G I K I R J A A N