Luottamuksen ja uskon voima

08.08.2021

Kun aika on


Elämällä on tapana kulkea eteenpäin juuri oikeassa aikataulussa ja oikeaan suuntaan silloin, kun sydämessä on luottamus ja usko. Kun antaa virran kuljettaa omalla painollaan ja kulkee kohti ilon suuntaviittoja uskoen ansaitsevansa kaikkein parasta. Ne merkit tunnistaa usein sitten melko nopeasti, kun sydämestä käsin niitä arvioi ja luottaa omaan intuitioon.

Paljon on siis muutosta tullut elämässä itselläni käytäntöön tässä kesän aikana. Olen hyvin onnellinen siitä, että sisäinen ääneni on ollut voimakasta ja ohjannut minua eteenpäin juuri oikeaan. Paljon tapahtuu sitten hyvinkin yllättäin, kun aika on. On ihanaa huomata, kuinka kaikki vain loksahtavat paikalleen ja on tarkoituksen mukaista. On niin upeaa uskaltautua luottamaan koko sydämestään ja nähdä, mitä ihmeitä se voi saada aikaan. Uskon, että omalta osaltaan on osattava tehdä varma ja selkeä päätös sisimmässään ja sitten maltettava odottaa sitä oikeaa hetkeä ja tilaisuutta, jonka yleensä tunnistaa nopeasti.

Ja tässä sitä nyt ollaan, uuden edessä, vihdoin viimein. Ja se tuntuu niin hyvältä sekä innostavalta. Olenhan muutosta jo odottanutkin ja tuntuu, että niin kovin pitkään. Se helpotus on suorastaan käsin kosketeltavaa sillä hetkellä, kun huomaa vihdoin ratkaisun löytyneen ja voi siirtää katsettaan jälleen eteenpäin. Pitkästä aikaa. Toki vanhan jättäminen taakseen tuo osaltaan aina mukanaan myös haikeutta ja luopumistakin, mutta sekin kuuluu asiaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin, hienointa on taas nähdä tulevaisuudessa valoa ja tarkoitusta, sekä itsensä oikeassa, oman näköisessä paikassa. Tajusin, etten enää edes muistanut, miltä sellainen tuntuu! Ajatella!

Nyt siis jännityksellä katse tulevaan, odottavin mielin. Elämä vie eteenpäin ja kaikella on aina tarkoituksensa. Ilolla ja sydämellä, päivä kerrallaan.-Sanna-T A K A I S I N   B L O G I K I R J A AN