Minä olen

23.02.2021

Kaikki asettuu


Luota itseesi ja siihen, että olet missä sinun kuuluukin olla. Luota elämäsi ohjaukseen ja ymmärrä, että kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Tee muutoksia itsessäsi ja elämässäsi, jos tarvetta on. Muista, että kaikella on aikansa ja paikkansa, mutta sinä olet aina. Ja tuo kaikki lähtee sinusta.

Tärkeintä on siis olla minä itse ja pysyä yhteydessä omaan "Minä olen"-tilaansa. Ei enää ole tarpeen haikailla mitään eikä haahuilla mihinkään sen ulkopuolella. Ainoaa pysyvää ja vaikutettavissa olevaa on "Minä olen". Kun oma sisäinen yhteytesi on auki ja voimasi tasapainossa, ei mikään sen ulkopuolelta voi sinuun enää vaikuttaa. Ei mikään. Ja huomaat, että voit aivan uudella tavalla kohdata myös tuon ulkopuolisen omasta valostasi käsin.

Tätä harjoitellessa menee nyt jokainen päivä, jokaikinen hetki ja henkäys. Siltä ainakin tuntuu. Jotain erilaista ja uutta on ilmassa, jotenkin oma varmuus ja uskokin on kuin voimaantunut itsestään. Sitä on vaikea selittää, mutta sen tuntee toisinaan hyvinkin konkreettisesti ja silloin kokee, että kaikki on vain asettunut paikallensa tai tulee asettumaan. Ei tarvitse olla enempää eikä vähempää, riittää, että on.

Minä olen ja kaikki asettuu sen myötä. Yksinkertaisin elämän totuus ikinä! Kun ei itse tekisi siitä aina niin monimutkaista ja osaisi edes hetken olla ajattelematta ja huolehtimatta niinkuin ihminen. Rakkautta ja valoa.-Sanna-
T A K A I S I N       B L O G I K I R J A A N