Odotusta, paikallansa hiljaa

24.01.2021

Muutosten tuulet


Tuntuu, että paljon on liikehdintää ja muutosta kaivataan nyt kuumeisesti joka puolella kiihtyvään tahtiin. Ihmiset ovat yksinkertaisesti kyllästyneet asetelmiin, joissa valtaapitävät määräävät ja käyttävät asemaansa röyhkeästi omaksi ja pienen piirinsä hyväksi. Onko vihdoin tullut aika ravistella ja tuoda näkyväksi kaikki tuo vääryys ja itsekkyys, jolla maailmaa on pyöritetty ikuisuus?

Ajattelen, että kaikki tämä epävarmuus ja kaaos, jota nyt läpi käymme, on pakollinen paha, jotta saataisiin viimein tilaa ja mahdollisuus uudelle ja raikkaammaalle tulevaisuudelle. Uskon, että me ihmiset pystymme siihen. Uskon tähän vahvasti. Ja voimme jokainen omalta osaltamme tähän vaikuttaa. Kyllä, jokaikinen, kun tykönämme jaksamme pitää yllä valoa ja luottamusta. Muistamme elää sydämiemme viisaudesta käsin arkeamme ja pitää voimamme itsellämme.

Olemme ehkä tulleet tähän aikaan juurikin tätä tarkoitusta varten. Tarkoitusta, jolla on suuri merkitys maapallon uuteen heräämiseen, uuteen aikakauteen. Olemme tulleet tuomaan muutosta vanhaan ja raskaaseen, jokainen omalla tavallamme. Ja ennen kaikkea, olemme tulleet opettelemaan rakastamaan paremmin itseämme. Koska siitä se kaikki lähtee, itsensä rakastamisesta.

Uskon myös, että sitä me jo itse kukin kipeästi kaipaamme. Muutosta. Ja meitä on paljon! Haluamme elää paremmassa ja inhimillisemmässä huomisessa. Huomisessa, jossa kaikki ovat oikeasti tasa-avoisia ja meillä ihmisillä on täysi kunnioitus toisiamme ja arvostus kaikkea elämää kohtaan. Enää ei sorrolle, ahneudelle ja itsekkyydelle ole tilaa, jos haluamme ihmisyyden ja elämän maapallolla säilyvän.

Ja totuus on, että tämä kaikki lähtee yhdestä ainoasta ihmisestä kerrallaan. Niinhän se vain maailmassa kaikki menee, on aina mennyt. Lumipallo kasvaa ja kasvaa, kunnes se on niin suuri, ettei sitä pysäytä enää mikään. Aikaa muutos vaatii, mutta mitään ei myöskään koskaan tapahdu, jos ei aloita tai yritä. On siis aika, viimeistään nyt, "kääriä hihat" ja keskittyä tykönänsä oman valon ja luottamuksen ylläpitämiseen. Oman itsensä parantamiseen ja rakastamiseen. Säteillen näin sitä vaihtoehtoa myös toisillekin, sytyttää luottamuksen liekkiä eteenpäin. Ja niin se on, että jokaisella meillä on vapaa tahto valita, mitä energiaa haluamme sydämissämme kantaa. Eikä siihen tosiaan voi mikään ulkopuolinen vaikuttaa, kun oppii sen voiman itsellään pitämään.

"Olen oikealla paikallani, kantamassa valoa omalta osaltani, ja voin tehdä sen tyynen rauhallisesti, vain olemalla rauhassa, hiljaa. Niikuin talvinen luonto odottaa kevättä saapuvaksi, kärsivällisesti ja luottavaisesti, koska tietää sen olevan vääjämättä tulossa."


-Sanna-T A K A I S I N   B L O G I K I R J A A N