Toivoa ja seesteisyyttä

18.11.2021

Pidä sydämesi vahvana

Aikamme on haastavaa. Muistathan luottaa sisimpääsi ja pitää sydämessäsi toivo ja seesteisyys. On unohdettava ulkopuoliset paineet ja energiat, jotka pyrkivät saamaan sinut epätasapainoon. Muistutan itseänikin jatkuvasti siitä, että kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää ja ainoastaan sydämesi tietää totuuden, luota siis siihen.

Ankkuroi oma toivosi valoon ja kirkkauteen. Pidä lujasti kiinni uskostasi ja sielusi rakkaudesta, joka päivä. Tällä tavoin mikään eikä ketään sotke seesteistä turvasatamaasi. Jokaisella meillä on omat odotuksemme ja toiveemme ja jokainen meistä on vastuussa niistä ainoastaan itselleen, eikä kenellekään muulle. Sen mukaan on sitten vain seurattava, mihin elämä vie ja tehtävä korjausliikkeitä tarvittaessa. Sydämesi kertoo sinulle kyllä aina suunnan, kun olet valmis sitä kuuntelemaan.

Itse uskon, että tällä hetkellä maailmassa yksi tärkeimmistä asioista, mitä ihminen voi itsensä ja muiden hyväksi tehdä, on pysyä nimenomaan omassa rauhassa ja pitää yllä toivon kipinää sydämessään, vaikka mikä olisi. Negatiivisuuden ja synkistelyn tielle ei kannattane lähteä, ei millään muotoa. Myöskään tuota raskasta energiaa ei tarvitse miltään suunnalta hyväksyä eikä ottaa vastaan. On aika ymmärtää oma arvonsa ja se, että on itse osattava ja uskallettava vaalia sitä. On itse päätettävä, mitä hyväksyy ja mitä ei ja jättää sitten loput omaan arvoonsa.

Elä siis toivossa, ja luo lempeyden ilmapiiri ympärillesi sisäisestä luottamuksestasi käsin. Uskalla olla haavoittuva, mutta vahva. Ole valonkantaja.-Sanna-T A K A I S I N    B L O G I K I R J A AN