Uutta heräämässä

06.03.2021

Kevät lähestyy


Voi onnea! Valo lisääntyy nyt hurjaa vauhtia ja se saa taas sydämen odottamaan tulevaa kevättä ja kesää kovasti. Jo helmikuussa täytyy minun ainakin saada laittaa edes herneitä multaan, jotta pääsen konkreettisesti todistamaan uuden alkamista, heräämistä kevääseen. Kun itäminen alkaa ja versot venähtävät huimaan kasvuunsa, antaa se ihanaa luottamusta ja tunnetta siitä, että sieltä se kesäkin on oikeasti taas tulossa! Ja sitähän se on, meidän kaikkien ikuista kavua ja kiertokulkua tämä elämä. Vanha kuolee ja maatuu, muuttuu mullaksi, jotta uusi verso voi itää ja kohota vuorostaan kohti aurinkoa ja valoa. Elämä jatkuu ja kaikella on oma tärkeä aikansa ja paikkansa.

Mielelläni kiinnitän huomioni näihin pieniin ja itsestään selviin seikkoihin. Juuri nyt, tällaisina aikoina, jotta muistaisin pysyä omassa rauhassani. Saisin maadotettua itseni syvimpään ja henkevimpään olemukseeni, kun kaikki ulkopuolinen heittää hirveätä kuperkeikkaa ja myllertää myös omaa kasvumaatani uutta varten. Olen siis mitä ilmeisimmin, kasvun turbulenssissa, niinkuin tuo pieni herneenverso, joka valoa ja vettä saadessaan herää ihmeissään. Valoa kohti on kuitenkin kasvavan mieli, joten se on vain mentävä ja luotettava tuohon omaan sisäiseen kaipuuseensa joka hetki.

Aurinko taivaalla muistuttaa, että elämä kantaa ja aina pilvet jossain kohtaa väistyvät. Ja vaikken aurinkoa joka hetki näekään, tiedän sen aina olevan siellä. Ja kun sitten vihdoin taas pääsen paistattelemaan sen häikäisevään valoon ja lempeään lämpöön, otan sen riemulla ja kiitollisuudella vastaan koko sydämestäni!

Anna kevään herätä sydämeen, sen myötä versoaa aina uutta! Uskalla päästää vanhasta ja turhasta irti, anna tilaa uudelle ja raikkaammalle. Älä pelkää.-Sanna-T A K A I S I N   B L O G I K I R J A A N